Direktlänk till inlägg 30 september 2009
Lige for tiden kører der en "kampagne" i Danmark da man i et TV program
har fundet ud af at slagteren i SuperBest forretninger har taget kød ind og
ompakket det.
I Danmark må man ikke have fersk kød mere end 24 timer, så skal det smides ud, men i
rigtigt mange forretninger og slagterier har man tydeligvis altid pakket det om et par gange.
Derudover har man også valgt marinere kødet når det har fået lidt forkert farve..
FY FOR SATAN!!
Det får lige en til at tænke en ekstra gang.. Mon det også foregår sådan i Sverige??
Her er linket til en af de mange artikeler i Danmark: http://ekstrabladet.dk/kup/fodevarer/article1231167.ece
Då blev det måndag morgon och jag har ingen tid haft till att blogga i helgen, eller mer rätt.. jag har vald inte att blogga i helgen :-) I fredags hade jag besök av en dansk kompis som också bor i Sverige, och han hade med sig en kompis ti...
Torsdagen var en jätte trevlig kväll och super mys med flickvännen.. Först hade vi planerad in att vi skulle träna, men inte.. Vi bestämte oss för att åke hem och fixa lite kvällsmat istället.. Vi möttes upp på Mobilia för vi hade behov a...
Välkomna till min blogg.. halvt dansk og halvt svenska.. Vad är en blogg egentligen och vad vill man säga med en sådan.. För mig kan det blive en ventil, en ventil till alla dom sakerna jag inte vill diskutera med andra om, alla dom sakerna...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 |
30 | |||||||
|